Moteur de recherche d'offres d'emploi CACEIS

Head of Procurement & Facility Management M/F


Vacancy details

General information

Entity

CACEIS is the asset servicing banking group of Crédit Agricole and Santander dedicated to asset managers, insurance companies, pension funds, banks, private equity and real estate funds, brokers and corporate clients.

Through offices across Europe, North and South America, and Asia, CACEIS offers a broad range of services covering execution, clearing, forex, securities lending, custody, depositary and fund administration, fund distribution support, middle office outsourcing, issuer services and transfer agent.

With 7,000 employees and a large client base, CACEIS is a European leader in asset servicing and one of the major players worldwide

By working every day in the interest of society, we are a group committed to diversity and inclusion. All our positions are open to people with disabilities.
  

Reference

2023-83792  

Publication date

27/03/2024

Job description

Business type

Types of Jobs - Purchasing

Job title

Head of Procurement & Facility Management M/F

Contract type

Fixed-Term Contract

Management position

Yes

Job summary

Waar kom je te werken als Head of Procurement & Facility Management bij CACEIS?

Binnen CACEIS geef je als Head of Procurement & Facility Management leiding aan zowel het Procurement als Facility Management team en help je de teams en de individuele collega’s zich verder te ontwikkelen. Als hoofd van de afdeling rapporteer je aan de Group Head of Procurement  van CACEIS in Parijs, met een functionele lijn naar het NL EXCO lid verantwoordelijk voor Procurement NL en geef je leiding aan 7 betrokken collega’s.

Waar kom je te werken als Head of Procurement & Facility Management bij CACEIS?

Je plant en structureert de activiteiten van de afdeling om een kostenefficiënt inkoopbeleid te voeren en draagt bij aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen, terwijl je tegelijkertijd de eindverantwoordelijkheid neemt voor het Facility Management van de Nederlandse Branch.
Je geeft leiding aan alle organisatieveranderingsprojecten voor de Inkoop- en Facility Management organisatie binnen Nederland en draagt zorg voor een solide bedrijfsvoering.
Je bepaalt, waarborgt en beoordeelt de dienstverlening, processen, apparatuur en veiligheid om de activiteiten van de afdeling en de Nederlandse Branch systematisch te verbeteren en te optimaliseren.
Je geeft leiding aan de afdeling volgens de afgesproken doelstellingen op basis van budget en servicekwaliteit.

Procurement

 • Je plant en structureert de activiteiten van de afdeling om een kostenefficiënt inkoopbeleid te voeren, waarbij je wettelijke eisen en duurzaamheidsoverwegingen integreert
 • Je ontwerpt en ontwikkelt de inkoopstrategie in lijn met de doelstellingen van de organisatie om de toegevoegde waarde en continuïteit van het aanbod te borgen en bij te dragen aan de realisatie van de strategie van de organisatie
 • Je gaat langdurige partnerships aan met strategisch belangrijke leveranciers om een kosteneffectief inkoopbeleid te kunnen voeren
 • Je zet nieuwe processen en systemen op voor effectieve inkoop organisatie breed en je onderzoekt mogelijkheden voor bredere besparingen en een kwalitatief hoogstaand aanbod
 • Je zorgt voor het people management binnen het inkoopteam door het coachen en begeleiden van de medewerkers en zorgt voor de overdracht van expertise om de continuïteit op lange termijn en een motiverende werkomgeving te garanderen

Kortom, je zorgt voor een goede dienstverlening met betrouwbare partijen tegen een faire prijs in lijn met het beleid van de groep.


Facility Management

 • Je neemt de eindverantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de infrastructuur op de locatie voldoet aan alle gezondheids- en veiligheidseisen en dat ons facility management voldoet aan de wetgeving om het welzijn op de werkplek te verbeteren
 • Je werkt hiervoor nauw samen met het Facility Management team en externe leveranciers
 • Je neemt deel aan nieuwe projecten en geeft leiding aan essentiële centrale diensten om eventuele tekortkomingen te voorkomen

Supplementary Information

Wat maakt het leuk om bij CACEIS te werken?

Als moderne administratiebank bewaren, beschermen en waarderen we effectenportefeuilles van professionele beleggers. Direct en indirect helpen we de vermogens van (groot)ouders, kinderen en kleinkinderen te beheren in meer dan 70 markten wereldwijd. Dat willen we zo doen dat we welvaart voor toekomstige generaties mogelijk maken.

Daarom vind je bij ons:

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; een 13e maand, een werkweek van 36 uur en vaste (VPL) vergoeding. Goed pensioen, 27 vakantiedagen, gratis reizen met de trein, een laptop en telefoonvergoeding etc.
  Vrijheid om te ondernemen, goede ideeën te uiten en vaak ook zelf uit te voeren
 • Vakmanschap; je werkt bij een Nederlandse specialist, waar je heel snel, heel veel kunt leren over het asset management en beleggingsadministratie
 • Verbondenheid; wij brengen collega’s, klanten en partners samen om oplossingen te realiseren een leuke baan met een maatschappelijke verantwoordelijkheid
 • Wij geloven dat diversiteit & inclusiviteit de sleutel zijn tot groei en innovatie!
   

 Ben jij de Head of Procurement & Facility Management die wij zoeken? 

Klik dan op de "solliciteer button"  of stuur je CV en motivatie rechtstreeks naar Selisha Hindori (Recruiter) via recruitment-nl@caceis.com. Mocht je nog vragen hebben over de functie dan kan je die ook mailen naar Selisha Hindori.

Position location

Geographical area

Europe, Netherlands

City

Amsterdam

Candidate criteria

Minimal education level

Bachelor Degree / BSc Degree or equivalent

Academic qualification / Speciality

Wat heb je nodig om als Head of Procurement & Facility Management bij CACEIS aan de slag te gaan?

 • Je beschikt over een HBO of masterdiploma en hebt een aanzienlijke werkervaring van minimaal tien jaar in inkoop. Ervaring in de facilitaire sector in een technische omgeving is een bijkomende troef.
 • Je hebt diepgaande expertise op het gebied van facility management en inkoop.

Level of minimal experience

11 years and more

Experience

 • Je bent een sterke communicator, een ervaren onderhandelaar, resultaatgericht en streeft naar een optimale balans tussen kostenbeheersing en het creëren van toegevoegde waarde voor de organisatie.
 • Je bent een enthousiaste people manager die zorgt voor een fijne werkomgeving en het team leidt naar sterke resultaten.
 • Je beschikt over uitstekende analytische en interpersoonlijke vaardigheden en communiceert vloeiend in het Engels, Nederlands, Frans is een pre.

Languages

Nederlands en Engels