Moteur de recherche d'offres d'emploi CACEIS

Meewerkstage Tax Services


Vacancy details

General information

Entity

CACEIS is the asset servicing banking group of Crédit Agricole and Santander dedicated to asset managers, insurance companies, pension funds, banks, private equity and real estate funds, brokers and corporate clients.

Through offices across Europe, North and South America, and Asia, CACEIS offers a broad range of services covering execution, clearing, forex, securities lending, custody, depositary and fund administration, fund distribution support, middle office outsourcing and issuer services.

With assets under custody of €4.6 trillion and assets under administration of €2.4 trillion, CACEIS is a European leader in asset servicing and one of the major players worldwide (figures as of 31 December 2021).

www.caceis.com  

Reference

2021-61973  

Publication date

15/03/2022

Job description

Business type

Types of Jobs - Finance / Accounting

Complementary business types

Types of Jobs - Economic and Financial Analysis

Job title

Meewerkstage Tax Services

Contract type

Internship/Trainee

Term (in months)

6

Management position

No

Job summary

Over de stage:

Zoek je een stage waarbij je daadwerkelijk iets kan neerzetten? Een uitdaging waarin je in korte tijd veel ervaring opdoet die je CV eruit doet springen? Én wil je bovendien graag aan de slag bij één van de grootste dienstverlener voor pensioenfondsen en verzekeraars in Nederland. Dan is dit een prachtige kans. De stage start 1 maart 2022 maar je kunt nu al reageren!

Wat doet de afdeling?

Wij zijn binnen de afdeling Network Management & Tax Services op zoek naar een leergierige en enthousiaste stagiaire. De groep Tax Services is verantwoordelijke voor (gedeeltelijke) vrijstelling of terugvordering van dividend- en couponbelastingen voor cliënten. Leidraad voor het terugvorderen van deze belasting, zijn de belastingverdragen die de diverse landen onderling met elkaar hebben gesloten. Tax Services biedt in meer dan 35 landen diensten aan meer dan 500 klanten.


Wat ga je doen?

Als stagiair zal je in een groot deel van de dagelijkse werkzaamheden meedraaien, naar gelang hoe snel jij jezelf ontwikkelt. De kerntaken zullen in het begin in ieder geval bestaan uit de volgende werkzaamheden:

 • Je controleert of cliëntendossiers tijdig, volledig en correct zijn vastgelegd en je verzorgt de aanvulling van de ontbrekende documentatie om zo terugvorderingen in te kunnen dienen.
 • Je verstuurt breakdowns om klanten direct aan de bron vrij te stellen.
 • Je werkt mee om de rapportages voor klanten te genereren.
 • Je onderhoudt contacten met correspondentenbanken en/ of (buitenlandse) belastingdiensten.

Wat breng je mee?

 • Je volgt een Hbo-opleiding in een bedrijfseconomische of fiscale richting.
 • Je hebt snel overzicht over het werk en de werkinhoud en weet van aanpakken.
 • Je bent een teamplayer maar kan ook zelfstandig zaken goed op pakken.
 • Je bent initiatiefrijk, nieuwsgierig en je durft vragen te stellen.
 • Je hebt affiniteit met de financiële wereld en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in zowel woord als geschrift.

Arbeidsvoorwaarden


CACEIS biedt jou een leuke en leerzame stage met uitstekende begeleiding. Verder is er de mogelijkheid om ervaring op te doen in het financiële vakgebied en kom je in aanraking met de diversiteit die de financiële wereld te bieden heeft. Tevens ontvang je een uitstekende stage-vergoeding van €450,- per maand op basis van een 36-urige werkweek. Ons kantoor bevindt zich aan de rand van Amsterdam en is goed bereikbaar met OV.

Interesse in deze stage?

Heb je vragen over deze vacature dan kun je bellen met Bas van Bruggen. Bas is bereikbaar op 020-557 2590. Of solliciteer direct via de onderstaande button of stuur je CV en motivatie naar Elise Kapper (Recruiter) via elise.kapper@caceis.com.

Start van de stage is per direct mogelijk, maar mag ook per september zijn.

Position location

Geographical area

Europe, Netherlands

City

Amsterdam

Candidate criteria

Minimal education level

High school / Secondary school / A levels / AS levels / IB

Academic qualification / Speciality

Wat breng je mee?

 • Je volgt een HBO-opleiding in een bedrijfseconomische of fiscale richting.
 • Je hebt snel overzicht over het werk en de werkinhoud en weet van aanpakken.
 • Je bent een teamplayer maar kan ook zelfstandig zaken goed op pakken.
 • Je bent initiatiefrijk, nieuwsgierig en je durft vragen te stellen.
 • Je hebt affiniteit met de financiële wereld en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in zowel woord als geschrift.

Level of minimal experience

0-2 years

Languages

Dutch, English