En poursuivant votre navigation, vous acceptez l’utilisation de cookies à des fins d’authentification et d’ajout de favoris. En savoir plus
Moteur de recherche d'offres d'emploi CACEIS

Meewerkstage Tax Services (februari 2021) M/F


Vacancy details

General information

Entity

CACEIS is the asset servicing banking group of Crédit Agricole dedicated to institutional and corporate clients.

Through offices across Europe, North America and Asia, CACEIS offers a broad range of services covering execution, clearing, depositary and custody, fund administration, middle office outsourcing, forex, securities lending, fund distribution support and issuer services.

With assets under custody of €2.6 trillion and assets under administration of €1.7 trillion, CACEIS is a European leader in asset servicing and one of the major players worldwide (figures as of 31st December 2018).  

Reference

2020-51626  

Publication date

05/11/2020

Job description

Business type

Types of Jobs - Finance / Accounting

Complementary business types

Types of Jobs - Administration / Facilities Management
Types of Jobs - Economic and Financial Analysis
Types of Jobs - Asset Management
Types of Jobs - Operations

Job title

Meewerkstage Tax Services (februari 2021) M/F

Contract type

Internship/Trainee

Term (in months)

6

Expected start date

01/02/2021

Management position

No

Job summary

Zoek je een stage waarbij je daadwerkelijk iets kan neerzetten? Een uitdaging waarin je in korte tijd veel ervaring opdoet die je CV eruit doet springen? Én wil je bovendien graag aan de slag bij één van de grootste dienstverlener voor pensioenfondsen en verzekeraars in Nederland. Dan is stage lopen bij de Corporate Action afdeling van CACEIS een prachtige kans voor je!

Wat ga je doen?
Wij zijn binnen de afdeling Tax Services op zoek naar een leergierige en enthousiaste stagiair per februari 2021 voor de duur van 6 maanden. De groep Tax Services is verantwoordelijke voor (gedeeltelijke) vrijstelling of terugvordering van dividend- en couponbelastingen voor cliënten. Leidraad voor het terugvorderen van deze belasting, zijn de belastingverdragen die de diverse landen onderling met elkaar hebben gesloten. Tax Services biedt in meer dan 35 landen diensten aan meer dan 500 klanten.

Als stagiair zal je in een groot deel van de dagelijkse werkzaamheden meedraaien, naar gelang hoe snel jij jezelf ontwikkelt. De kerntaken zullen in het begin in ieder geval bestaan uit de volgende werkzaamheden:
Je controleert of cliëntendossiers tijdig, volledig en correct zijn vastgelegd en je verzorgt de aanvulling van de ontbrekende documentatie om zo terugvorderingen in te kunnen dienenJe verstuurt breakdowns om klanten direct aan de bron vrij te stellenMeewerken om de rapportages voor klanten te genererenJe onderhoudt contacten met correspondentenbanken en/ of (buitenlandse) belastingdiensten

Wat vragen we van jou?


Een geschikte kandidaat voor deze functie voldoet aan onderstaand profiel:
Je volgt een HBO-opleiding in een bedrijfseconomische of fiscale richtingJe hebt snel overzicht over het werk en de werkinhoud en weet van aanpakkenJe bent een teamplayer maar kan ook zelfstandig zaken goed op pakkenJe bent initiatiefrijk, nieuwsgierig en je durft vragen te stellenJe hebt affiniteit met de financiële wereld en beheerst de Engelse taal goed in zowel woord als geschrift
ArbeidsvoorwaardenCACEIS biedt jou een leuke en leerzame stage met uitstekende begeleiding. Verder is er de mogelijkheid om ervaring op te doen in het financiële vakgebied en kom je in aanraking met de diversiteit die de financiële wereld te bieden heeft. Je ontvangt een uitstekende stagevergoeding van €450,- per maand op basis van een 36-urige werkweek en een laptop. Ons kantoor bevindt zich op loopafstand van station Amsterdam Bijlmer Arena is dus goed bereikbaar met het OV.

Contactinfo

Heb je interesse?
Wil je meer informatie over deze vacature dan kun je bellen met Robert Nagtegaal. Robert is bereikbaar op 020-557 5156. Of per mail via robert.nagtegaal@caceis.com.

Position localisation

Geographical area

Europe, Netherlands

City

Amsterdam

Candidate criteria

Minimal education level

Bachelor Degree / BSc Degree or equivalent

Academic qualification / Speciality

• You followed a study at a minimum higher professional education level in an economic or accountancy direction

Level of minimal experience

0-2 years

Experience

What do we ask of you?
• You are studying at a minimum HBO level in an economic direction; You are eager to learn, flexible and resistant to stress;
• You are a team player but can also handle things independently;
• You have an affinity with the financial world and you have a good command of the English language writing.

Required skills

• You have an affinity with the financial world and you have a good command of the English language writing.

Technical skills required

• You have the drive to improve processes and products

Languages

Dutch, English